Parmesan- och pankobönor

Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
2
Parmesan- och pankobönor

På jakt efter ett frasigt och grönt snacks till drinken? Då kan vi varmt rekommendera att panera haricots verts i parmesan och det asiatiska ströbrödet panko. På med lite olja och in i ugnen! Nu har du strax en hel hög fantastiskt goda parmesan- och pankobönor.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2017

Parmesan- och pankobönor

Ingredienser

4 portioner
1 ägg
1 krm salt
2 dl panko (asiatiskt ströbröd)
1 dl riven parmesan
250 g färska haricots verts (bönor)
2 msk rapsolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

jättegott äter det istället för snacks tack

Susanne

2023-04-15

Supergott men gör inte på frysta tinade haricots verts, det blir för mycket vätska och paneringen håller inte ihop.

Daniel patrik

2019-03-02

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är baserat på hela mängden av Parmesan- och pankobönor.
Energi2443 KJ / 872 kCal
Fett46 g
Salt2.63 g
Kolhydrater75 g
Protein39 g

Testa liknande recept

Pankobakade bönor med chili- och limeyoghurt
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krispiga haricots verts med potatissallad
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sesampanerad strömming med haricots verts
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vitlöksstekta vaxbönor
Betyg 4.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kycklingköttbullar med kall sås och haricots verts
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färska haricots verts i senapsmajo
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga