Parmesan- och pankobönor
På jakt efter ett frasigt och grönt snacks till drinken? Då kan vi varmt rekommendera att panera haricots verts i parmesan och det asiatiska ströbrödet panko. På med lite olja och in i ugnen! Nu har du strax en hel hög fantastiskt goda parmesan- och pankobönor.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2017
Ingredienser
4 portioner
1 ägg
1 krm salt
2 dl panko (asiatiskt ströbröd)
1 dl riven parmesan
250 g färska haricots verts (bönor)
2 msk rapsolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är baserat på hela mängden av Parmesan- och pankobönor.
Energi2443 KJ / 872 kCal
Fett46 g
Salt2.63 g
Kolhydrater75 g
Protein39 g
Kommentarer
jättegott äter det istället för snacks tack
Susanne
2023-04-15Supergott men gör inte på frysta tinade haricots verts, det blir för mycket vätska och paneringen håller inte ihop.
Daniel patrik
2019-03-02