Parmesan- och pankobönor

6
1
Parmesan- och pankobönor

På jakt efter ett frasigt och grönt snacks till drinken? Då kan vi varmt rekommendera att panera haricots verts i parmesan och det asiatiska ströbrödet panko. På med lite olja och in i ugnen! Nu har du strax en hel hög fantastiskt goda parmesan- och pankobönor.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2017

Parmesan- och pankobönor

Ingredienser

1
ägg
1 krm
salt
2 dl
panko (asiatiskt ströbröd)
1 dl
riven parmesanost
250 g
färska haricots verts
2 msk
rapsolja

För alla

Fri från laktos, men innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: ersätt panko med glutenfritt ströbröd.

Näringsvärdet är baserat på hela mängden av Parmesan- och pankobönor.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentar

Daniel patrik

3/2/2019

Supergott men gör inte på frysta tinade haricots verts, det blir för mycket vätska och paneringen håller inte ihop.

Näringsvärde per portion

Energi 2443 KJ / 872 kCal
Fett 46 g
Salt 2.63 g
Kolhydrater 75 g
Protein 39 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept