Parmesan- och pankobönor

Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
2
Parmesan- och pankobönor

På jakt efter ett frasigt och grönt snacks till drinken? Då kan vi varmt rekommendera att panera haricots verts i parmesan och det asiatiska ströbrödet panko. På med lite olja och in i ugnen! Nu har du strax en hel hög fantastiskt goda parmesan- och pankobönor.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2017

Parmesan- och pankobönor

Ingredienser

undefined
1   ägg
1 krm  salt
2 dl  panko (asiatiskt ströbröd)
1 dl  riven parmesan
250 g  färska haricots verts (bönor)
2 msk  rapsolja

För alla

Fri från laktos, men innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: ersätt panko med glutenfritt ströbröd.

Näringsvärdet är baserat på hela mängden av Parmesan- och pankobönor.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

jättegott äter det istället för snacks tack

Susanne

2023-04-15

Supergott men gör inte på frysta tinade haricots verts, det blir för mycket vätska och paneringen håller inte ihop.

Daniel patrik

2019-03-02

Näringsvärde per portion

Energi2443 KJ / 872 kCal
Fett46 g
Salt2.63 g
Kolhydrater75 g
Protein39 g

Testa liknande recept

Pankobakade bönor med chili- och limeyoghurt
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krispiga haricots verts med potatissallad
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sesampanerad strömming med haricots verts
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vitlöksstekta vaxbönor
Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Haricots verts med citron och vitlök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färska haricots verts i senapsmajo
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga