Torsk i senapssås med pressad potatis

Betyg 2.9 av 5.
19 personer har röstat
2
Torsk i senapssås med pressad potatis

Torsken serveras med en sås smaksatt med senap och till det pressad potatis och haricots verts.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2012

Torsk i senapssås med pressad potatis

Ingredienser

4 portioner
1 förp torskfilé (à 520 g)
1 kg mjölig potatis
300 g haricots verts (bönor)
1 gul lök
1/2 msk olja
1 dl vatten
2 dl matlagningsgrädde
4 msk svensk senap
salt
peppar
1/2 citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
19 personer har röstat

Kommentarer

Nej.. det här var inte bra. Helt ok men inte bra. Rätt så smaklöst, det blev lite andra kryddor i.

Karin

2018-01-19

Riktigt trist mat och tråkig smak. Varför förstöra fina filéer genom att skära dem i tärningar? Det kan man väl ta en enklare fisk till.

Adam

2013-05-07

Näringsvärde per portion

Energi2382 KJ / 568 kCal
Fett23.9 g
Kolhydrater53.9 g
Protein30.2 g

Testa liknande recept

Torsk med dillmajonnäs och haricots verts
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsksallad med apelsinsmak (Remjón)
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Torsk med kaprisstekta haricots verts och ruccolacrème
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad fisk med bönor
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Haricots verts med citron och vitlök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färska haricots verts i senapsmajo
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga