Torsk i senapssås med pressad potatis
Torsken serveras med en sås smaksatt med senap och till det pressad potatis och haricots verts.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2012
Ingredienser
4 portioner
1 förp torskfilé (à 520 g)
1 kg mjölig potatis
300 g haricots verts (bönor)
1 gul lök
1/2 msk olja
1 dl vatten
2 dl matlagningsgrädde
4 msk svensk senap
salt
peppar
1/2 citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2382 KJ / 568 kCal
Fett23.9 g
Kolhydrater53.9 g
Protein30.2 g
Kommentarer
Nej.. det här var inte bra. Helt ok men inte bra. Rätt så smaklöst, det blev lite andra kryddor i.
Karin
2018-01-19Riktigt trist mat och tråkig smak. Varför förstöra fina filéer genom att skära dem i tärningar? Det kan man väl ta en enklare fisk till.
Adam
2013-05-07