Torsk med dillmajonnäs och haricots verts

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Torsk med dillmajonnäs och haricots verts

I denna fiskrätt hittar vi klassiska smaker där torsk får sällskap av en sås med majonnäs smaksatt med dill. Potatisen och bönorna kan du koka i samma kastrull så sparar du lite disk. Torsken steks i smör i en stekpanna och serveras nystekt, då är den som allra godast.

Torsk med dillmajonnäs och haricots verts

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis
4 port torskfilé
2 msk hackad dill
2 dl majonnäs
150 g haricots verts (bönor)

Att ha hemma

2 tsk olja
1/2 msk smör
salt
peppar

Gör så här

00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2886 KJ / 688 kCal
Fett45 g
Salt2 g
Kolhydrater41 g
Protein28 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Torsksallad med apelsinsmak (Remjón)
    Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torsk i senapssås med pressad potatis
    Betyg 2.9 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnsbakad fisk med bönor
    Betyg 5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vitlöksstekta vaxbönor
    Betyg 4.5 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad