Här bjuds på torskfiléer som serveras med smörstekta rödbetor och krispig glasört. Rödbetornas sötma och glasörtens havsälta är en enastående kombination till den gräslöksdoftande smetanan. Strö över nymald svartpeppar och servera en välkyld dryck till. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2017
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana och matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Använd färsk fisk istället! Jättegott och glasört var en mycket trevlig ny bekantskap.
Marie
2017-10-26