Torsk med ansjoviskräm

Betyg 3.1 av 5.160 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Torsk med ansjoviskräm

Denna fantastiska fiskrätt serveras tillsammans med den spännande smakbrytningen ansjoviskräm. Smörstekt torsk får sällskap av nykokt potatis och en fräsch sallad på tallriken. Som tillbehör gör du en läcker ansjoviskräm gjord på ansjovis, gräslök och crème fraiche.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2016

Torsk med ansjoviskräm

Ingredienser

2 portioner
450 g amandinepotatis

Ansjoviskräm

55 g ansjovis
1/2 ask färsk gräslök
1 dl crème fraiche
peppar

Torsk

250 g rimmad torskfilé
1 msk smör

Grönsaker

1/2 förp babyplommontomater
1/2 påse mâchesallad

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2328 KJ / 556 kCal
Fett26.9 g
Salt2.42 g
Kolhydrater44.3 g
Protein31.6 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Ansjovisbakad torsk med dill
    Betyg 3.8 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torsk med dill- och ansjovissås
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Torskgratäng med ansjovis och dill
    Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ansjovispanerad torsk
    Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad