Fredagslyxiga fiskpaket som går snabbt att bygga ihop. Torsk, jordärtskocka, getost och shiitakesvamp är en i särklass lyckad kombination, och dofterna som sprider sig när var och en packar upp sitt paket ska vi inte tala om. Ljuvligt är ordet!
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2014
Fri från gluten.
Gör laktosfri: Ersätt getost och grädde med laktosfria produkter. Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfritt ostalternativ. Byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt. Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden.
Gör äggfri: Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Elin
2019-10-15Skulle inte kalla detta fredagslyxigt. Smakerna blev ganska bleka och tråkiga. Hade varit godare att rosta jordärtskockorna, ugnsbaka fisken med bönor, tomat etc och göra en creme på getost och creme fraiche. Detta är en måndagsrätt och inget att bjuda folk på
Maja
2014-11-27Håller med Maja om att man nog bör förkoka skockorna. Kan vara en bra idé att, efter man skivat dem, koka dem en liten stund i grädden som ändå ska med ner i paketen. Har gjort detta med gratäng innan och funkar fint.
Maja
2014-10-29Väldigt goda smaker! Rekommenderar dock att man förkokar jordärtskockorna innan man skivar dem. Mina kändes nämligen fortfarande olagade/råa efter 25 minuter i ugnen.