Lumaconi med shiitake och bacon

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
0
Lumaconi med shiitake och bacon

En enkel och god pastarätt med stekt bacon, stekt svamp och körsbärstomater. Färsk babyspenat till pastan är både näringsrikt och fräscht. Smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2014

Lumaconi med shiitake och bacon

Ingredienser

4 portioner
4   port pasta (gärna lumaconi)
1   rödlök
ca 150 g  shiitakesvamp
2   förp karré bacon (à 140 g)
1 tsk  olivolja
1   burk körsbärstomater (à 400 g)
2 dl  vatten
salt och peppar
65 g  babyspenat

För alla

Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2236 KJ / 535 kCal
Fett25.4 g
Kolhydrater54.7 g
Protein19.1 g

Testa liknande recept

Mustig kycklinggryta med shiitakesvamp
Betyg 3 av 5.
46 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenat- och tomatpasta med karrébacon
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lumaconi med ryggbiff och tomat
Betyg 3.7 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenatpasta med tomatsås och karrébacon
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ramensoppa med shiitake och ägg
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ricotta- & shiitake-entré
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga