Torsk i folie med spenat, citron och parmesan

4
2
Torsk i folie med spenat, citron och parmesan

Det här är ett snabbrecept med torsk, citron och parmesan. Citronsaft pressas över torsken och du strör parmesanflarn över bitarna. Ett härligt möte mellan syrlighet och sälta innan torskbitarna åker in i ugnen i sina folieark eller läggs på grillen.

Skriv ut
Torsk i folie med spenat, citron och parmesan

Ingredienser

4 portioner
1
citron
4
bitar torskrygg (à ca 150 g)
4
dubbla ark grillfolie
-
salt
-
svartpeppar
65 g
babyspenat
4 msk
smör
2 dl
finriven parmesanost

Till servering

kokt potatis (gärna färskpotatis)

För alla

Innehåller mjölkprotein. Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör äggfr: känsliga äggallergiker bör välja en ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Pernilla

2020-06-23

Gott och enkelt

Anna

2020-05-27

Hur viker man bäst foliepaketen?

Redaktionen ICAse

2020-05-28

Hej Anna! Det går ju att göra på lite olika sätt men om du har en tillräckligt stor bit folie så går det bra att ta tag i hörnen och sedan trycka ihop hörnen till ett paket... hoppas att du förstår hur jag menar! Hälsningar Elina

Näringsvärde per portion

Energi 1816 KJ / 434 kCal
Fett 19 g
Salt 2.85 g
Kolhydrater 25 g
Protein 39 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept