Torsk i folie med spenat, citron och parmesan
Det här är ett snabbrecept med torsk, citron och parmesan. Citronsaft pressas över torsken och du strör parmesanflarn över bitarna. Ett härligt möte mellan syrlighet och sälta innan torskbitarna åker in i ugnen i sina paket eller läggs på grillen.
Ingredienser
4 portioner
1 citron
4 bitar torskrygg (à ca 150 g)
4 bakplåtspapper
4 dubbla ark grillfolie
salt
svartpeppar
65 g babyspenat
4 msk smör
2 dl finriven parmesan
Till servering
kokt potatis (gärna färskpotatis)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1816 KJ / 434 kCal
Fett19 g
Salt2.85 g
Kolhydrater25 g
Protein39 g
Kommentarer
Gott och enkelt
Pernilla
2020-06-23Hur viker man bäst foliepaketen?
Anna
2020-05-27Hej Anna! Det går ju att göra på lite olika sätt men om du har en tillräckligt stor bit folie så går det bra att ta tag i hörnen och sedan trycka ihop hörnen till ett paket... hoppas att du förstår hur jag menar! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-05-28