Det här är ett snabbrecept med torsk, citron och parmesan. Citronsaft pressas över torsken och du strör parmesanflarn över bitarna. Ett härligt möte mellan syrlighet och sälta innan torskbitarna åker in i ugnen i sina folieark eller läggs på grillen.
Innehåller mjölkprotein. Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör äggfr: känsliga äggallergiker bör välja en ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott och enkelt
Pernilla
2020-06-23Hur viker man bäst foliepaketen?
Anna
2020-05-27Hej Anna! Det går ju att göra på lite olika sätt men om du har en tillräckligt stor bit folie så går det bra att ta tag i hörnen och sedan trycka ihop hörnen till ett paket... hoppas att du förstår hur jag menar! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-05-28