Torsk i folie med tomat, pesto och purjolök

Gör en smakresa till Italien där torsk och pesto möts. Börja med att dela och strimla tomater och purjolök. Lägg torskbitarna i folieark och fördela grönsakerna och peston över bitarna. Därefter är det bara att grilla paketen. En härlig middag som är färdig på under 30 min.

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1826 KJ / 436 kCal
Fett17 g
Salt2.71 g
Kolhydrater32 g
Protein35 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
6 stKan detta göras in ugn och i så fall vilka grader? Hälsningar Lena
Lena
Hej Lena! Ja, det går lika bra att göra i ugnen på 225°C i ca 15-20 min. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
ICA-köket
Väldigt gott! Använder vegansk pesto, och saltar lite extra.
Anna
Hittar inte svaret i receptet, eller så är jag blind ;-) Skall fisken vara tinad, eller funkar receptet lika bra med otinad?
Mikael
Hej Mikael! Det går bra med både färsk och fryst fisk. Dock måste den frysta fisken vara tinad innan du tillagar den. Hälsningar Elina
ICA-köket
Mkt bra men lägg till marinerad kronärtskocka och lite sambal oelek så blir det fantastiskt!
Patrik
Jättegod och fräsch maträtt!
Petra
Gott. Gjorde peston på basilika, solrosfrön, vitlök och ost.
Bo