Torsk i folie med spenat, citron och parmesan

Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Torsk i folie med spenat, citron och parmesan

Det här är ett snabbrecept med torsk, citron och parmesan. Citronsaft pressas över torsken och du strör parmesanflarn över bitarna. Ett härligt möte mellan syrlighet och sälta innan torskbitarna åker in i ugnen i sina paket eller läggs på grillen.

Torsk i folie med spenat, citron och parmesan

Ingredienser

4 portioner
1 citron
4 bitar torskrygg (à ca 150 g)
4 bakplåtspapper
4 dubbla ark grillfolie
salt
svartpeppar
65 g babyspenat
4 msk smör
2 dl finriven parmesan

Till servering

kokt potatis (gärna färskpotatis)

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Gott och enkelt

    Pernilla

  • Hur viker man bäst foliepaketen?

    Anna

    Hej Anna! Det går ju att göra på lite olika sätt men om du har en tillräckligt stor bit folie så går det bra att ta tag i hörnen och sedan trycka ihop hörnen till ett paket... hoppas att du förstår hur jag menar! Hälsningar Elina

    ICA-köket

Näringsvärde per portion

Energi1816 KJ / 434 kCal
Fett19 g
Salt2.85 g
Kolhydrater25 g
Protein39 g

Testa liknande recept