Parmesan & vitlöksröra

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
3
Parmesan & vitlöksröra

Här har du en röra med mycket sälta! Färskost är den krämiga basen, som du sen smaksätter med parmesan, citronsaft, pressad vitlök och grovhackade ansjovisfiléer.

Parmesan & vitlöksröra

Ingredienser

10 portioner
200 g färskost
1 msk färskpressad citronsaft
1/2 dl finriven parmesan
1 vitlöksklyfta
2 - 3 grovhackade ansjovisfiléer
1 dl vatten
1 tsk svartpeppar
1 tsk salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

1 dl vatten i gjorde ju att det bara blev en rinnig sås....:?!

Carina

2021-01-16

Låter gott ska testa direkt hur är det med hållbarhet i kylen? Iris

Iris

2020-07-15

Hej Iris! Den håller sig bra i kylen minst i 2-3 dagar. Det är alltid bäst att titta-lukta-smaka för hållbarhetstestet! 😉 Hälsningar Elina

Redaktionen

2020-07-16

Finns det något bra substitut för ansjovisfiléerna?

Rickard

2020-04-15

Hej Rickard! Sardeller går bra istället för ansjovis. Hoppas att du gillar röran! Hälsningar Elina

Redaktionen

2020-04-20

Testa liknande recept

Tahini & citronröra med färskost
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Matig bagel med avokado och ägg
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mango- & chilidipp med färskost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färskostdipp - japanese style
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Het srirachadipp med färskost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Oreo & marshmallows bagel
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga