Parmesan & vitlöksröra

1
3
Parmesan & vitlöksröra

Här har du en röra med mycket sälta! Färskost är den krämiga basen, som du sen smaksätter med parmesan, citronsaft, pressad vitlök och grovhackade ansjovisfiléer.

Skriv ut
Parmesan & vitlöksröra

Ingredienser

10 portioner
200 g
färskost
1 msk
färskpressad citronsaft
1/2 dl
finriven parmesanost
1
vitlöksklyfta
2 - 3
grovhackade ansjovisfiléer
1 dl
vatten
1 tsk
svartpeppar
1 tsk
salt

För alla

Innehåller mjölkprotein. Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Recept och bild i samarbete med Philadelphia.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Carina

2021-01-16

1 dl vatten i gjorde ju att det bara blev en rinnig sås....:?!

Iris

2020-07-15

Låter gott ska testa direkt hur är det med hållbarhet i kylen? Iris

Redaktionen ICAse

2020-07-16

Hej Iris! Den håller sig bra i kylen minst i 2-3 dagar. Det är alltid bäst att titta-lukta-smaka för hållbarhetstestet! 😉 Hälsningar Elina

Rickard

2020-04-15

Finns det något bra substitut för ansjovisfiléerna?

Redaktionen ICAse

2020-04-20

Hej Rickard! Sardeller går bra istället för ansjovis. Hoppas att du gillar röran! Hälsningar Elina

Testa liknande recept