Här har du en röra med mycket sälta! Färskost är den krämiga basen, som du sen smaksätter med parmesan, citronsaft, pressad vitlök och grovhackade ansjovisfiléer.
Innehåller mjölkprotein. Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Recept och bild i samarbete med Philadelphia.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
1 dl vatten i gjorde ju att det bara blev en rinnig sås....:?!
Carina
2021-01-16Låter gott ska testa direkt hur är det med hållbarhet i kylen? Iris
Iris
2020-07-15Hej Iris! Den håller sig bra i kylen minst i 2-3 dagar. Det är alltid bäst att titta-lukta-smaka för hållbarhetstestet! 😉 Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-07-16Finns det något bra substitut för ansjovisfiléerna?
Rickard
2020-04-15Hej Rickard! Sardeller går bra istället för ansjovis. Hoppas att du gillar röran! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-04-20