Parmesan & vitlöksröra
Här har du en röra med mycket sälta! Färskost är den krämiga basen, som du sen smaksätter med parmesan, citronsaft, pressad vitlök och grovhackade ansjovisfiléer.
Ingredienser
10 portioner
200 g färskost
1 msk färskpressad citronsaft
1/2 dl finriven parmesan
1 vitlöksklyfta
2 - 3 grovhackade ansjovisfiléer
1 dl vatten
1 tsk svartpeppar
1 tsk salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
1 dl vatten i gjorde ju att det bara blev en rinnig sås....:?!
Carina
2021-01-16Låter gott ska testa direkt hur är det med hållbarhet i kylen? Iris
Iris
2020-07-15Hej Iris! Den håller sig bra i kylen minst i 2-3 dagar. Det är alltid bäst att titta-lukta-smaka för hållbarhetstestet! 😉 Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-07-16Finns det något bra substitut för ansjovisfiléerna?
Rickard
2020-04-15Hej Rickard! Sardeller går bra istället för ansjovis. Hoppas att du gillar röran! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-04-20