Tonfisksallad med sparris
En medelhavsinspirerad matig sallad som för tankarna till franska rivieran. På en bas av nykokt potatis serveras grön sparris, krispig isbergssallad, perfekt kokta ägg och tunna skivor rödlök. Toppa salladen med den delikata tonfiskröran med sting av senap, garnera med mild gräslök och njut av de goda smakerna.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2017
Ingredienser
Sallad
Tonfiskröra
För alla
Rätten är fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegott tog lite för mycket senap
Lena
2023-06-23Tonfiskröran god men inte kombinationen med potatis till.
Birgitta
2023-05-04