Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Tonfiskröra med tomat och kapris

Underbar tonfiskröra med ljuvliga tomater, pikant kapris, frisk gul lök och härlig färsk persilja. Servera din tonfiskröra med ägg- och glutenfri pasta eller ris.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs i olja. Tillsätt tomater och avrunnen tonfisk.
  2. Värm upp röran under omrörning. Blanda i kapris och kryddor. Strö över persilja.
  3. Servera med ägg- och glutenfri pasta eller ris.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor (kan uteslutas)
  • 1 1/2 msk olja
  • 1 burk krossade tomater (à 400 g)
  • 2 burkar tonfisk (à ca 200 g)
  • 2 msk kapris
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl hackad persilja
Till servering
  • ägg- och glutenfri pasta eller ris
Lägg till i inköpslistan