Tonfiskägg

Betyg 2.4 av 5.
9 personer har röstat
0
Tonfiskägg

Aptitliga ägghalvor med en himmelsk röra av tonfisk, majonnäs och finhackad purjolök. Du toppar varje ägghalva med en liten klick het chilitapenade. En underbart god liten aptitretare.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Tonfiskägg

Ingredienser

4 portioner
4 ägg
1 burk tonfisk i vatten (à ca 200 g)
3 msk majonnäs
2 msk finhackad purjolök
salt
peppar
1 tsk tapenad med chili

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ägg- och tonfiskröra
Betyg 2.6 av 5.
103 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lätthalstrad tonfisk med tapenadepotatissallad
Betyg 2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hot tuna melt
Betyg 4.6 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Halstrad tonfisk med tapenadepotatis och tomat
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fjärilar med tonfiskröra
Betyg 2.9 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskröra
Betyg 2.2 av 5.
184 personer har röstat
Under 45 min att tillaga