Ägg- och tonfiskröra

Betyg 2.6 av 5.
101 personer har röstat
0
Ägg- och tonfiskröra

Ägg- och tonfiskröra är en underbar röra som passar utmärkt som fyllning i smörgåsen eller till den bakade potatisen. Tonfiskröran med de hackade äggen ger du lite smak av majonnäs och dekorerar sedan med en tomat eller två.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2004

Ägg- och tonfiskröra

Ingredienser

undefined
4   hårdkokta kalla ägg
1 - 1 1/2 msk  mager majonnäs
1   burk tonfisk i vatten
tomat till dekoration

Gör så här

Tips

Röran står färdig i kylen, bara att bre på mackan! Komplettera med färdigköpt morotsjuice samt kiwihalvor. Förvara gärna kiwin i kylen, så blir den extra läskande.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
101 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tonfiskägg
Betyg 2.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskröra
Betyg 2.2 av 5.
184 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Varma tonfiskmackor med sparrissallad
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskwrap med majs och gurka
Betyg 4.1 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ost, tomat & tonfisk sandwich
Betyg 3.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hot tuna melt
Betyg 4.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 15 min att tillaga