Ägg- och tonfiskröra

Betyg 2.5 av 5.
102 personer har röstat
0
Ägg- och tonfiskröra

Ägg- och tonfiskröra är en underbar röra som passar utmärkt som fyllning i smörgåsen eller till den bakade potatisen. Tonfiskröran med de hackade äggen ger du lite smak av majonnäs och dekorerar sedan med en tomat eller två.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2004

Ägg- och tonfiskröra

Ingredienser

undefined
4   hårdkokta kalla ägg
1 - 1 1/2 msk  mager majonnäs
1   burk tonfisk i vatten
tomat till dekoration

Gör så här

Tips

Röran står färdig i kylen, bara att bre på mackan! Komplettera med färdigköpt morotsjuice samt kiwihalvor. Förvara gärna kiwin i kylen, så blir den extra läskande.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
102 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tonfiskägg
Betyg 2.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskröra
Betyg 2.2 av 5.
184 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Varma tonfiskmackor med sparrissallad
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskwrap med majs och gurka
Betyg 4.2 av 5.
44 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ost, tomat & tonfisk sandwich
Betyg 3.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Knäckebröd med tonfiskröra
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga