Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Ägg- och tonfiskröra

Ägg- och tonfiskröra är en underbar röra som passar utmärkt som fyllning i smörgåsen eller till den bakade potatisen. Tonfiskröran med de hackade äggen ger du lite smak av majonnäs och dekorerar sedan med en tomat eller två.

Detta är ett recept från Buffé nr 8, 2004
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Ta hårdkokta kalla ägg. Skala och hacka dem. Blanda med mager majonnäs samt tonfisk.
  2. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt till servering. Dekorera gärna med tomattärningar på mackan.

Tips

Röran står färdig i kylen, bara att bre på mackan! Komplettera med färdigköpt morotsjuice samt kiwihalvor. Förvara gärna kiwin i kylen, så blir den extra läskande.

Ingredienser

  • 4 hårdkokta kalla ägg
  • 1 1/2 msk mager majonnäs
  • 1 burk tonfisk i vatten
  • tomat till dekoration
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?