Ägg- och tonfiskröra

Betyg 2.5 av 5.104 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ägg- och tonfiskröra

Ägg- och tonfiskröra är en underbar röra som passar utmärkt som fyllning i smörgåsen eller till den bakade potatisen. Tonfiskröran med de hackade äggen ger du lite smak av majonnäs och dekorerar sedan med en tomat eller två.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2004

Ägg- och tonfiskröra

Ingredienser

undefined
4 hårdkokta kalla ägg
1 - 1 1/2 msk mager majonnäs
1 burk tonfisk i vatten
tomat till dekoration

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.104 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tonfiskägg
Betyg 2.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varma tonfiskmackor med sparrissallad
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tonfiskröra
Betyg 2.2 av 5.185 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ost, tomat & tonfisk sandwich
Betyg 3.1 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tonfiskwrap med majs och gurka
Betyg 4.2 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Knäckebröd med tonfiskröra
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad