Bakad potatis med tonfiskröra

Betyg 3 av 5.
45 personer har röstat
3Klimatsmart
Bakad potatis med tonfiskröra

Här är ett klassiskt och smarrigt recept på bakad potatis med tonfiskröra. Den goda tonfiskröran gör du på tonfisk, ägg, majs, gräddfil, kapris och vitlök som du fyller den ugnsbakade potatisen med. Supergod och uppskattad bakpotatis med tonfisk.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2024

Bakad potatis med tonfiskröra

Ingredienser

4 portioner
4 bakpotatisar (à ca 180 g)
2 hårdkokta ägg
1/2 förp majs (à 150 g)
1 förp tonfisk i vatten (à 170 g)
1 1/2 dl gräddfil eller matlagningsyoghurt
2 rivna vitlöksklyftor
2 msk kapris
1/2 tsk salt
1 tsk peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
45 personer har röstat

Kommentarer

Kan vara det äckligaste jag någonsin smakat

Petra

2024-07-23

God och lättlagad

Ingela

2022-09-01

Enkelt & gott!!

Maria

2004-03-11

Näringsvärde per portion

Energi1279 KJ / 306 kCal
Fett8 g
Salt1.5 g
Kolhydrater37 g
Protein17 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Färgglatt tonfiskris
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta al tonno
Betyg 4 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskrulle
Betyg 3.1 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vitlöksrostad potatis med tonfiskröra
Betyg 4.1 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonfiskomelett med paprika
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad potatis och blomkål med tonfiskröra
Betyg 3.7 av 5.
30 personer har röstat
Under 30 min att tillaga