Tonfiskpasta med tomat och majs

Lättlagad tonfiskpasta med tomat och majs är en hit hos både de stora och små i familjen. Blanda pastan med smetana och chilisås för en fantastisk krämighet och den perfekta hettan. Färska grönsaker som persilja och rödlök gör att rätten känns fräsch och somrig.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2016

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2728 KJ / 652 kCal
Fett32.5 g
Salt3.56 g
Kolhydrater58.2 g
Protein28.8 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
7 stJättegott och lätt att tillaga. Har picklad rödlök till istället för rå och det blir supergott! Funkar att spara och värma upp dan efter också.
Karin
Jättegod, gjort flera gånger :)
Cathrine
Mycket gott!! Lättlagat 👍
Hanna-maria
Vi gillar inte tonfisk på burk i vår familj! Köpte en grillad kyckling som jag strimlade och la i istället. MUMS
Susanne
Hej Jenny! Rödlöken kan man toppa denna rätt med så blir den lite färgglad - lycka till! Hälsningar Michelle
Ica-köket
Fantastiskt gott!
Moa
Så lätt att slänga ihop, snabbt går det och en njutning är det. Sparar receptet för framtida mångbruk
Hanna