Tonfiskomelett med paprika

Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
1
Tonfiskomelett med paprika

Omelett, eller frittata som man ibland benämner denna rätt baserad på ägg, är en relativt lättlagad måltid med stora variationsmöjligheter. Den här omeletten har vi valt att smaksätta med paprikor, tonfisk och majs, serverad med sallad och bröd.

Tonfiskomelett med paprika

Ingredienser

4 portioner
2 paprikor gärna i olika färger
2 gula lökar
2 burkar tonfisk i vatten (à 200 g)
1 burk majs (à 300 g)
1 msk olja
8 ägg
1 dl vatten
1 tsk salt
1 krm peppar
1 dl kapris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentar

Lättlagad & mycket god och matig omelett!! Jag åt rostat bröd till som passade utmärkt, räcker till 2 hungriga vuxna + en rejäl matlåda.

Maria

2004-02-27

Näringsvärde per portion

Energi1516 KJ / 361 kCal
Fett17 g
Salt5.46 g
Kolhydrater14 g
Protein36 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Bakad potatis med tonfiskröra
Betyg 3 av 5.
45 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Färgglatt tonfiskris
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatisomelett med tonfisk
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Enchiladas med tonfisk och majs
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gratinerade squashhalvor med tonfisk
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta al tonno
Betyg 4 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga