Gratinerade squashhalvor med tonfisk ger dig en mättande, stadig och nyttig måltid. Servera squashen och tonfisken tillsammans med en härlig grönsallad till och njut!
Ingredienser
4 portioner
4
små squash
2
burkar tonfisk i vatten (à 200 g)
1
burk majs (à 300 g)
2
dl
crème fraiche (max 5 %)
1 - 1 1/2
msk
fransk senap
1
tsk
salt
1 - 1 1/2
krm
peppar
2
dl
riven ost (max 17%)
Gör så här
Tips
Är du väldigt hungrig kan du servera ris eller pasta till squashhalvorna.
Gröna tipset: Vill du äta grönt så uteslut tonfisken och ersätt med hackad röda- eller vita bönor.
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
9
9 st
Kommentarer
Jeanette
2007-08-24
Jag tyckte att det var ok, inte mer. Min man tyckte dock att det var jättegott.
Emma karin
2006-12-05
JÄTTE GOTT!
Följde receptet som blev ett bra resultat! Men man måste gilla fransksenap! Det gör jag och tycte det blev en god touche på tonfisken!
Anna cecilia
2006-10-21
Jättegott tycker jag som gillar tonfisk, men jag hade också i lite vitlök. Följde annars receptet.
Kommentarer
Jeanette
2007-08-24Jag tyckte att det var ok, inte mer. Min man tyckte dock att det var jättegott.
Emma karin
2006-12-05JÄTTE GOTT! Följde receptet som blev ett bra resultat! Men man måste gilla fransksenap! Det gör jag och tycte det blev en god touche på tonfisken!
Anna cecilia
2006-10-21Jättegott tycker jag som gillar tonfisk, men jag hade också i lite vitlök. Följde annars receptet.