Tonfisk niçoise

Bonjour, och låt oss åka till Frankrike för en kväll! Tonfisken, som steks snabbt på båda sidorna, äts här ihop med en nicoisesallad gjord på bönor, rödlök, oliver och en egengjord dressing med smaker från dijon och olivolja. Koka lite potatis till, och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2019

Gör så här
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2242 KJ / 535 kCal
Fett20 g
Salt2 g
Kolhydrater44 g
Protein41 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
3 stAbsolut, ingen mat för barn. Torrt, smaklöst och inget vi kommer göra igen.
Malin
Fick den i matpåse, tort o tråkigt utan sås?
Sofie
Hej Sofie! Kanske missade du att göra såsen med vinägrett och dijonsenap – det är såsen? Hälsningar Michelle
ICA-köket
Inte alls någon god rätt, går absolut inte bjuda barn på
Madeleine