Tonfisksallad provencale

65
2
Tonfisksallad provencale

Tonfisksallad provencale är en snabblagad och fräsch sallad innehållande bland annat ägg, haricots verts och körsbärstomater. Den gyllene dressingen som ringlas över salladen med smaker av apelsin och vitlök gör den oerhört god.

Tonfisksallad provencale

Ingredienser

4 portioner
2 burkar tonfisk i vatten (à 200 g)
4 ägg
1 rödlök
150 g haricots verts (bönor)
2 påsar medelhavsmix
250 g körsbärstomater

Dressing

2 vitlöksklyftor
1 apelsin
1 dl olivolja
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

65

Kommentarer

Louise

2022-06-28

Gott! Hade lite rädisor och dill jag kompletterade med.

Barbro

2021-06-04

Så god dressing.