Ljummen potatis- och tonfisksallad med bönor

Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
0
Ljummen potatis- och tonfisksallad med bönor

Recept på matig och god potatissallad. Ljummen potatis- och tonfisksallad med bönor gör du av bland annat ägg, haricots verts, kidneybönor och oliver. Du gör till salladen en smakrik dressing som du häller över vid servering.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2011

Ljummen potatis- och tonfisksallad med bönor

Ingredienser

4 portioner
900 g  fast potatis
5   ägg
250 g  haricots verts (bönor)
1   förp kidneybönor (à 380 g)
1   rödlök
2   burkar tonfisk (à 180 g)
1 dl  oliver
peppar

Dressing

1 1/2 msk  dijonsenap
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
1 tsk  socker
3 msk  vitvinsvinäger
3 msk  olivolja

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: uteslut äggen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1598 KJ / 382 kCal
Fett9.1 g
Kolhydrater42.1 g
Protein32.1 g

Testa liknande recept

Tonfisksallad med matvete & oliver
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kalorisnål tonfiskröra med bönor och sardeller
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonfisk niçoise
Betyg 2.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonfisksallad provencale
Betyg 2.8 av 5.
65 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bönsallad i dijondressing
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bönsallad med lönnsirap och chèvre
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga