Tonfisk med saltkokt potatis och kallrökt aioli

Halstrad tonfisk är en rätt som sätter guldkant på vardagen, utan att för den delen vara särskilt komplicerad. Genom att steka fisken snabbt i en het panna får den en fin yta samtidigt som saftigheten bevaras. Servera med kokt potatis, sallad och en utsökt kallrökt aioli.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2016

Gör så här
00:00:30
Rätten är fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3416 KJ / 817 kCal
Fett52 g
Salt4 g
Kolhydrater45 g
Protein40 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
2 stGot:))
Roman
Helt suverän för dig som inte gillar fisk, Smakar biff!
Lars