Halstrad tonfisk med ajvarpotatis

2
1
Halstrad tonfisk med ajvarpotatis

Välkommen till din egna medelhavsrestaurang! En ljuvligt halstrad tonfisk med potatis som blandats i ajvar står på menyn. De söta majskornen, och de krispiga salladsbladen kompletterar rätten med såväl smak som konsistens. Smaklig spis!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2018

Halstrad tonfisk med ajvarpotatis

Ingredienser

2 portioner
2
port tonfisk
450 g
potatis
1/2
romansallad
1
förp majskorn (à 150 g)
1 dl
ajvar relish
1/2 tsk
paprikapulver
-
salt
-
peppar
1 tsk
olja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Kari

2018-08-30

Snabbt och enkelt att laga.

Näringsvärde per portion

Energi 1933 KJ / 463 kCal
Fett 7 g
Salt 2.32 g
Kolhydrater 51 g
Protein 45 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept