Tomatsoppa med quesadillas och koriandersallad
Kvällens middag är en symfoni av smaker och texturer. En mustig och het tomatsoppa med smak av ingefära, spiskummin och vitlök serveras med varma quesadillas med smält Västerbottensost och matiga svarta bönor. Salladen gjord på koriander, krispiga äppelstrimlor och salladsärtor förhöjer middagen till en ny nivå. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2017
Ingredienser
Tomatsoppa
Koriandersallad
Quesadillas
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt tortillabröd.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer