Det finns massor av olika sorters chilisås men få smakar så gott som hemmagjord. Den här hot saucen går superfort att slänga ihop. Rosta chili i ugnen och mixa ihop med vitlök, råsocker, äppelcidervinäger, vatten, olja och salt. Klart!
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2017
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är baserat på 3 dl.
Kommentarer
Håkan
10/30/2019Funkade fint. Jag tillsatte lite ingefära
Annika
10/7/2018Den tjockna inte
Redaktionen ICAse
10/18/2018Hej! Viktigt att man mixar såsen helt slät. Den kan separera lite ändå men då är det bara att skaka den innan användning. Hälsningar Michelle
Redaktionen ICAse
10/8/2018Hej Annika! Vilken tur, för det ska den inte göra. Den ska ha samma konsistens som en tabasco ungefär. Hälsningar Michelle