Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Chilibiff

Med hjälp av lite utskuren biff, spiskummin, spicemix och tid så kan du göra denna underbara chilibiff. Stek snabbt ditt saftiga, kryddade kött och servera det sedan med tortillas, krispig sallad, het tomatsalsa, guacamole och len crème fraichesås.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Låt köttet bli rumstempererat och krydda det generöst runtom med spicemix och spiskummin.
  2. Stek köttet i olja i het panna cirka 2 minuter per sida. Slå in i aluminiumfolie och låt vila i 15 minuter.
  3. Till servering: Strimla tunt och servera på värmda mjuka tortillas eller i tacoskal med sallad, tomatsalsa, guacamole och Crème fraichesås.

För alla

Fri från gluten, mjölk och ägg, under förutsättning att man använder bröd och tillbehör som passar.

Ingredienser

Portioner: 8
  • 450 g utskuren biff
  • 2 msk chili spicemix
  • 2 tsk stött spiskummin
  • olja till stekning
  • salt
Till servering
  • mjuka tortilla eller tacoskal
  • sallad
  • tomatsalsa
  • guacamole
  • sås på crème fraiche (se länk under steg 3)
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 360 kJ / 90 kCal
Fett: 4 g
Läs mer om näringsvärden