Het ananas- och mangosalsa
En salsa med ananas och mango förgyller vilken grillkväll som helst. Här smaksätter vi den på klassiskt vis med chili, lime och koriander, men även ett gäng salladslökar och frisk citronmeliss får vara med på ett hörn. Mums till allt grillat, inte minst ljust kött.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2014
Ingredienser
4 portioner
2 salladslökar
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
250 g färsk ananas
250 g fryst, tinad mango i tärningar
finrivet skal och färskpressad juice av 1/2 lime
1 msk olivolja
1/2 kruka finhackad citronmeliss
1/2 kruka finhackad koriander
1 krm salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi499 KJ / 119 kCal
Fett4 g
Salt0.36 g
Kolhydrater19 g
Protein1 g
Kommentarer