Tomatpesto på rostat surdegsbröd

6
0
Tomatpesto på rostat surdegsbröd

Rostade pinjenötter ger massor av smak till denna pesto på söta soltorkade tomater. Vill du ha den nötfri går den bra att göra med solrosfrön i stället. Servera på rostad surdegsbröd och toppa med pepprig rucola.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017

Tomatpesto på rostat surdegsbröd

Ingredienser

4 portioner
200 g
soltorkade tomater
3/4 dl
olivolja
100 g
riven pecorinoost
100 g
rostade pinjenötter

Till servering

4
skivor rostat surdegsbröd
-
rucola
-
pinjenötter

För alla

Innehåller mjölkprotein. Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i brödet.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2875 KJ / 688 kCal
Fett 50 g
Salt 3.12 g
Kolhydrater 38 g
Protein 18 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept