Pesto alla genovese
![Pesto alla genovese](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_222079/cf_259/pesto_alla_genovese.jpg)
Sno snabbt ihop din egna hemgjorda Pesto alla genovese. Röran innehåller intensiva smaker från bland annat vitlök, basilika, pinjenötter och lyxig parmesan och passar utmärkt till pasta.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008
![Pesto alla genovese](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_222079/cf_259/pesto_alla_genovese.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 vitlöksklyfta
3/4 tsk grovt salt
36 basilikablad
1 msk pinjenötter
30 g riven parmesan
30 g riven pecorinoost
1 dl olivolja av god kvalitet
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer