Bresaola med krämig gnocchi

Betyg 3.5 av 5.
31 personer har röstat
0
Bresaola med krämig gnocchi

Kvällens middag tillagas i ett nafs och är mättande och gott! En perfekt vardagsmiddag med andra ord. Nykokt gnocchi blandas ihop med grädde, tunna skivor soltorkade tomater och basilika. De matiga kidneybönorna gifter sig fint med den salta bresaolan.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2017

Bresaola med krämig gnocchi

Ingredienser

4 portioner
250 g broccoli
4 port pasta (gärna gnocchi)
1 förp kokta kidneybönor (à 380 g)
80 g soltorkade tomater
1 kruka basilika
1 1/2 dl vispgrädde
1 dl mjölk
salt
peppar
2 förp bresaola (à 70 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
31 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2590 KJ / 619 kCal
Fett25 g
Salt4 g
Kolhydrater63 g
Protein30 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Tomatpasta med bresaola och mozzarella
Betyg 3.4 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta mozzarella med bresaola
Betyg 3.4 av 5.
61 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta pesto med bresaola och mozzarella
Betyg 4.6 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bresaola e ruccola
Betyg 3.1 av 5.
76 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pasta calabrese med bresaola
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med paprikasås och bresaola
Betyg 3.1 av 5.
101 personer har röstat
Under 30 min att tillaga