Bresaola med krämig gemelli

Betyg 3.3 av 5.
16 personer har röstat
0
Bresaola med krämig gemelli

En snabblagad och god pastarätt är aldrig fel. Här har du en krämig gemellipasta med bresaola. Den får sin krämighet från grädde och mjölk som blandas med bönor, soltorkade tomater och basilika. Innan servering adderar du bresaolan och krispig broccoli. Smaklig spis!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 7 2018

Bresaola med krämig gemelli

Ingredienser

4 portioner
250 g broccoli
4 port pasta (gärna gemelli)
1 förp, kokta stora vita bönor (à 380 g)
80 g soltorkade tomater
1/2 kruka basilika
1 1/2 dl vispgrädde
1 1/2 dl mjölk
1 1/2 tsk majsstärkelse
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
2 förp bresaola (à 70 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2478 KJ / 591 kCal
Fett20 g
Salt4 g
Kolhydrater67 g
Protein30 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Bresaola på bönsallad
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bresaola med krämig gnocchi
Betyg 3.5 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig lax med soltorkade tomater och vita bönor
Betyg 3.8 av 5.
77 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Broccolisoppa med färskost och tunnbröd
Betyg 3.2 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta mozzarella med bresaola
Betyg 3.4 av 5.
61 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svamppasta med majssallad
Betyg 2.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga