Tomatig bondsoppa med sojabönor och pesto
Pasta i soppa är ett utmärkt sätt att göra den matig och mättande. Proteinrika gröna sojabönor bidrar med såväl tugg som fin färg och nötig smak. Koka allt i en mustig tomatbuljong och avsluta med att ringla över en basilikadoftande pesto.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2015
Ingredienser
Soppa
Till servering
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfri gnocchi eller valfri glutenfri pasta. Servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i buljongtärning och pesto. Servera med lämpligt bröd.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i buljongtärning och pesto. Servera med lämpligt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri potatisgnocchi eller pasta. Kontrollera innehållet i buljongtärningen. Servera med lämpligt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Håller med Anton där!
Iuliia
2021-01-17Mortla fröna och lägg på lite mer kryddning, du står själv för hur mycket smak du lägger i, bra smak kombinationer
Anton
2020-12-26Inte speciellt god. Smakar inte mycket alls, förutom fröna som smakar jättemycket om man tuggar de.
Ebba
2020-11-05