Tomatbuljong med nudlar, ägg, dill och räkor

5
0
Tomatbuljong med nudlar, ägg, dill och räkor

En tallrik varm tomatbuljong med nudlar, ägghalvor, dill och färska räkor – svårslaget en mörk kväll! Passar också lika bra att njuta av både på egen hand och i sällskap med gäster.

Tomatbuljong med nudlar, ägg, dill och räkor

Ingredienser

4 portioner
4 kvisttomater
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 morot
1 msk tomatpuré
10 svartpepparkorn
7 dl vatten
2 tsk salt
4 ägg
4 port äggnudlar
1 förp handskalade räkor (à 460 g)
150 g sockerärtor
1 ask färsk dill (à 20 g)

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg
Gör glutenfri: välj risnudlar eller glasnudlar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2041 KJ / 488 kCal
Fett 56 g
Salt 5.5 g
Kolhydrater 5 g
Protein 10 g
Läs mer om näringsvärden