Tapenade gjord på soltorkade tomater är en liten burk med ovanligt mycket smak. Passar perfekt som smaksättare till ugnsbakad fisk. En snabb och enkel fiskrätt som får samsas med skivad potatis i ugnen. Servera med en klick crème fraiche franska örter och sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
50 2018
Innehåller mjölkprotein.
Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche franska örter.
Blanda ut potatisen med härliga grönsaker i säsong. Då smakar de som bäst, ligger näringsmässigt på topp och har låg klimatpåverkan. Nu i mars är bland annat morot, rotselleri och jordärtskocka i säsong.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Matilda
2020-11-03Note to self: köra 20 min i ugnen första omgången
Matilda
2020-10-15Försiktig med att ta för mycket potatis... blir lätt fullt på plåten.
Lena
2020-03-24Låter jättegott! Finns det möjlighet att ni kan beräkna näringsinnehållet också i era recept?
Redaktionen ICAse
2020-03-24Hej Lena! Detta recept är näringsberäknat, om du går in i receptet via ica.se så kan du se beräkningen. Vi jobbar på en teknisk lösning för att visa näringsberäkningar även i appen. Hälsningar Ulrika