Tomat- och timjanrisoni med kyckling och parmesan
En enkel, snabblagad och fantastisk god pastarätt som kan avnjutas när som helst i veckan! De saftiga kycklingfiléerna delas på hälften, kryddas och steks i lite olivolja. Till kycklingen serveras kokt risoni i buljong blandat med körsbärstomater, hackad timjan, strimlade sockerärter och grana padano flarn.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2015
Ingredienser
Risoni
Kycklingfilé
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Innehåller gluten och mjölkprotein men är fri från laktos.
Gör äggfri: kontrollera att risonin inte innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer