Till festen passar det perfekt med en god paj på buffébordet! Prova vårt recept på en lakto-ovo vegetarisk paj med en fyllning av karamelliserad lök, oliver och getost. Pajen toppas med mandelspån innan den gräddas gyllene i ugnen.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2019
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot glutenfri mjölmix.
Näringsvärdet är beräknat per portion och utan ruccola.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2023-01-13Nä, det här passade inte oss. Jag misslyckades kanske med karamelliseringen för jag saknade sötman. Hade nog också varit gott med aningen syra.
My
2021-12-31Vill "tipsa" om att mandelflarnen är lättbrända, jag fick lägga på aluminiumfolie efter 15 min i ugnen. Så ha lite koll på den när den är i ugn!
Carola
2021-09-21Otroligt gott! Bytte ut pajdegen mot filodeg; behöver inte vare sig knådas, kavlas eller förgräddas. Samt körde fetaost istället för getost. Fantastiskt!