Prova en ny typ av linsgryta! Röda linser, tomat, lök och paprika utgör basen i denna gryta som vi serverar med ugnsbakad fetaost och bröd. Enkel och smakrik vardagsmat, som är lakto-vegetarisk dessutom.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2020
Kontrollera noga innehållet i fonden och brödet.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jennifer
2020-11-20gott och enkelt!
Annelie
2020-09-16Otroligt fin smak och bra textur på grytan. Fetaosten till höjer verkligen rätten!
Lina
2020-08-30Gott och enkelt, osten är verkligen pricken över i! Mild och fin, gillades även av barnet.