Du piffar till den klassiska bruschettan genom att tillaga det här receptet. Du blandar smetig avokado med tomaterna och placerar det på det vitlöksstekta lantbrödet tillsammans med lyxiga skaldjur och en magisk dragoncrème.
Rätten innehåller ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör äggfri: använd äggfri majonäs.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag brukar göra den här nyår och gör då även en lakto-vegetarisk variant med skivade ägg på, som passar väldigt bra till dragonkrämen.
Ulla
2020-12-31Mycket gott, men det passar nästan bättre till prosciutto.
Ann
2016-07-09Detta recept gjorde vi som förrätt nyårsafton mycket gott
Camilla
2010-01-02