Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Bruschetta med champinjoner

Bjud på ett klassiskt och italienskt tilltugg, bruschetta. Otroligt gott och väldigt enkelt att göra. På rostat lantbröd lägger du en välsmakande champinjonsallad med finhackad vitlök, ruccola, olivolja och rödvinsvinäger. Festligt och lyxigt!

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skiva champinjonerna mycket tunt. Skala och finhacka vitlöksklyftan. Strimla ruccolasalladen grovt.
  2. Blanda alltihop med olivolja och vinäger. Smaksätt med salt och nymalen svartpeppar.
  3. Rosta skivor av lantbröd och lägg upp på ett fat. Skeda på champinjonsalladen. Droppa över lite extra olivolja.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 10 vita, hårda champinjoner
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1/2 kruka ruccolasallad
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • salt och peppar
  • 4 skivor lantbröd
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 635 kJ / 152 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer