Hoppa till sidans innehåll
UNDER 15 MIN | Medel

Toast med champinjoner och vit sparris

En toast med champinjoner och vit sparris är god både som förrätt och som en matig macka till mellanmål eller kvällsmat. Gott och enkelt!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skär rödlöken i tunna klyftor. Stek den och champinjonerna i matfettet på högsta värme. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner persiljan.
  2. Låt sparrisen rinna av.
  3. Rosta bröden och toppa med sparris och svamp.

För alla

Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 rödlök
  • 1 påse skivade frysta champinjoner (á 450 g)
  • 1 msk smör eller margarin
  • salt och peppar
  • 2 msk fryst persilja
  • 1 burk vit sparris (à 250 g)
  • 4 skivor rostbröd (gärna fullkorn)
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Valfri krydda på små glas

10 % rabatt

Santa Maria 3-80 g

Mer info

Näringsvärde
Per portion

Energi 627 kJ / 150 kCal

Klimatguide

0 - 0,7 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om våra klimatguidade recept

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer