Ägg- och kaviardipp

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Ägg- och kaviardipp

En lättlagad förrätt av caviarmix och kokta ägg och på baguette. Passar till vardag för att stilla hungern innan middagen, men också som en billig och enkel snitt att bjuda på som tilltugg på festen.

Ägg- och kaviardipp

Ingredienser

4 portioner
2   minibaguetter
2   ägg
ca 2 1/2 msk  röd caviarmix
2 msk  skuren gräslök
svartpeppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på baguetterna. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör glutenfri: Använd glutenfritt bröd.

 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi651 KJ / 155 kCal
Fett3.8 g
Kolhydrater20.7 g
Protein8.5 g

Testa liknande recept

BLT med kalkon och gräslökskräm
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fralla med syrad fänkål och sockerstekt fläsk
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Focaccia med kyckling och citronmarinerade grönsaker
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kycklingsandwich med höstens smaker
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Toast med champinjoner och vit sparris
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Citronstekt kycklingfilé med currycoleslaw på naanbröd
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga