Ägg- och kaviardipp

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ägg- och kaviardipp

En lättlagad förrätt av caviarmix och kokta ägg och på baguette. Passar till vardag för att stilla hungern innan middagen, men också som en billig och enkel snitt att bjuda på som tilltugg på festen.

Ägg- och kaviardipp

Ingredienser

4 portioner
2 minibaguetter
2 ägg
ca 2 1/2 msk röd caviarmix
2 msk skuren gräslök
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi651 KJ / 155 kCal
Fett3.8 g
Kolhydrater20.7 g
Protein8.5 g

Testa liknande recept

BLT med kalkon och gräslökskräm
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fralla med syrad fänkål och sockerstekt fläsk
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Focaccia med kyckling och citronmarinerade grönsaker
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Laxpanna på norrlandsvis med rostade betor
Betyg 4.6 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Toast med champinjoner och vit sparris
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kycklingsandwich med höstens smaker
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad