Ägg- och kaviardipp

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Ägg- och kaviardipp

En lättlagad förrätt av caviarmix och kokta ägg och på baguette. Passar till vardag för att stilla hungern innan middagen, men också som en billig och enkel snitt att bjuda på som tilltugg på festen.

Ägg- och kaviardipp

Ingredienser

4 portioner
2 minibaguetter
2 ägg
ca 2 1/2 msk röd caviarmix
2 msk skuren gräslök
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi651 KJ / 155 kCal
Fett3.8 g
Kolhydrater20.7 g
Protein8.5 g

Testa liknande recept

BLT med kalkon och gräslökskräm
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fralla med syrad fänkål och sockerstekt fläsk
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Focaccia med kyckling och citronmarinerade grönsaker
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxpanna på norrlandsvis med rostade betor
Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kycklingsandwich med höstens smaker
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mjuk korint- och aprikoskaka
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga