Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Ägg- och kaviardipp

En lättlagad förrätt av caviarmix och kokta ägg och på baguette. Passar till vardag för att stilla hungern innan middagen, men också som en billig och enkel snitt att bjuda på som tilltugg på festen.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Grädda baguetterna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Koka, skala och hacka äggen. Blanda dem med caviarmix och gräslök. Krydda med svartpeppar.
  3. Skiva baguetterna tunt och lägg röran på brödskivorna.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på baguetterna. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör glutenfri: Använd glutenfritt bröd.

 

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 minibaguetter
  • 2 ägg
  • ca 2 1/2 msk röd caviarmix
  • 2 msk skuren gräslök
  • svartpeppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 651 kJ / 155 kCal