Ägg- och kaviardipp

0
0
Ägg- och kaviardipp

En lättlagad förrätt av caviarmix och kokta ägg och på baguette. Passar till vardag för att stilla hungern innan middagen, men också som en billig och enkel snitt att bjuda på som tilltugg på festen.

Ägg- och kaviardipp

Ingredienser

4 portioner
2 minibaguetter
2 ägg
ca 2 1/2 msk röd caviarmix
2 msk skuren gräslök
svartpeppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på baguetterna. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör glutenfri: Använd glutenfritt bröd.

 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 651 KJ / 155 kCal
Fett 3.8 g
Kolhydrater 20.7 g
Protein 8.5 g
Läs mer om näringsvärden