Italien möter vårprimören rabarber i en frisk tolkning av mångas favoritdessert tiramisu. Kryddad med hallon och apelsin blir tiramisun extra färgglad och fräsch. Låt den gärna ”sätta sig” i kylen över natten. Lite rostad vit choklad är gott att strö över.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016
Kommentarer
Jättegott! Bytte hallon mit jordgubbar i kompotten! Doppade sen kexen i flädersaft! Utmärkt dessert att förbereda kvällen innan! Mycket smarrig!
Åsa
2020-06-20Använde jordgubbar istället för rabarber och ökade mängden hallon något. Använde heller inte någon alkohol utan bara apelsinjuice. Toppade med hallon o björnbär. Fick tummen upp av alla som åt och allt tog slut! Jättegod och lagom söt. Lätt att göra :-)
Amanda
2020-02-08Jätte gott. Jag gjorde 8 mindre glas då det var mäktigt efter middagen
Ann-christin
2019-07-01