Gör din egen lyxiga tiramisu med detta härliga recept! Häll ner len mascarpone- och äggsmet med konjak i en form där botten är täckt av smakliga, espressodoppade savoiardikex. Ställ in i kylen över natten och servera tiramisun pudrad med kakao och färska hallon.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2011
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Kenneth
10/21/2020Florsocker det bör inte vara strösocker
Ingrid
9/4/2020Går det att frysa in resterna?
Redaktionen ICAse
9/22/2020Hej Ingrid! Ursäkta sent svar. Det går att frysa in resterna men sannolikt blir det rätt geggigt. Tiramisun är godast att servera inom de närmsta dagarna efter att den har lagats. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Ann-christine
8/20/2020Aldrig socker i tiramisu utan i Italien är det florsocker. Sen har vi strega eller Vecchia romagna i vår familjs tiramisu