Gör din egen lyxiga tiramisu med detta härliga recept! Häll ner len mascarpone- och äggsmet med konjak i en form där botten är täckt av smakliga, espressodoppade savoiardikex. Ställ in i kylen över natten och servera tiramisun pudrad med kakao och färska hallon.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2011
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Christian
2023-01-2850 dL amaretto blir 5 L. Vad är det som jag tolkar fel? :D
Redaktionen ICAse
2023-01-31Hej Christian! Till 8 portioner behöver du 1/2 dl (50 ml) amaretto. Hälsningar Elina
Eva
2023-01-13Äggvitan m socker blev inte hård hur mkt jag än vispade men smaken god
Elsa
2023-01-09Jättegod och enkel! Kexen suger upp väldigt mycket kaffe, så räcker verkligen med att bara doppa lite kort i kaffet.