Tiramisu

Betyg 3.6 av 5.511 personer har röstat
Receptet har 69 kommentarer
Tiramisu

Gör din egen lyxiga tiramisu med detta härliga recept! Häll ner len mascarpone- och äggsmet i en form där botten är täckt av smakliga, espressodoppade och spetsade savoiardikex. Ställ in i kylen över natten och servera tiramisun pudrad med kakao och färska hallon.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2011

Tiramisu

Ingredienser

8 portioner
5 äggulor
2 burkar mascarpone (à 250 g)
5 äggvitor
1 1/2 dl socker
1 3/4 dl kall espresso eller starkt bryggkaffe
1/2 dl amaretto eller konjak
1 förp savoiardikex (à 200g)
kakao att pudra över
färska hallon

Gör så här

Observera att tiramisun kräver minst fem timmar i kylen (gärna över natten).
05:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.511 personer har röstat

Kommentarer

Hade i kaffelikör och svagare kaffe!

Laila

2025-03-09

Bra och enkelt!

Laila

2025-03-09

Jätte gott och enkel . Jag läget lite whisk istället för amaretto. Den blev så gott

Eva

2025-01-17

Näringsvärde per portion

Energi1686 KJ / 403 kCal
Fett27 g
Salt0.5 g
Kolhydrater32 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Tiramisu för många
Betyg 2.6 av 5.519 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tiramisu med Baileys
Betyg 2.7 av 5.65 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tiramisu i glas
Betyg 4.6 av 5.125 personer har röstat
Receptet har 29 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tiramisu med marsalavin
Betyg 4.5 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tiramisu med blodapelsin och mynta
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jordgubbstiramisu
Betyg 4.8 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad