Timjanstekt kalkonfilé med tryffelmajjo

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
0
Timjanstekt kalkonfilé med tryffelmajjo

Kalkonfiléer är oerhört enkla att steka, och blir riktigt goda i detta recept när de kryddas med färsk timjan och steks i smör. Äts ihop med en underbar tryffelmajonnäs och härliga haricots verts. Smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2019

Timjanstekt kalkonfilé med tryffelmajjo

Ingredienser

2 portioner
2 port ris
ca 300 g kalkonfilé
1/2 kruka timjan
75 g haricots verts (bönor)
1 msk smör
salt
peppar
1 dl majonnäs med tryffel
1/2 påse mâchesallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3227 KJ / 776 kCal
Fett46 g
Salt2.9 g
Kolhydrater47 g
Protein42 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Kalkonfilé med vitlöksstekta haricots verts
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rimmad kalkon med sötpotatispuré och tranbär
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Krämig kalkongryta med pasta
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkonfilé med ananas och barbequesås
Betyg 2.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Timjanstekt kalkonfilé med Caesarsallad
Betyg 3.2 av 5.
35 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gräddig kalkongryta med pasta
Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga