Timjanstekt kalkonfilé med tryffelmajjo

5
0
Timjanstekt kalkonfilé med tryffelmajjo

Kalkonfiléer är oerhört enkla att steka, och blir riktigt goda i detta recept när de kryddas med färsk timjan och steks i smör. Äts ihop med en underbar tryffelmajonnäs och härliga haricots verts. Smaklig måltid!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2019

Timjanstekt kalkonfilé med tryffelmajjo

Ingredienser

2 portioner
2
port ris
ca 300 g
kalkonfilé
1/2
kruka timjan
75 g
haricots verts
1 msk
smör
-
salt
-
peppar
1 dl
majonnäs med tryffel
1/2
påse mâchesallad

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på tryffelmajonnäsen.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3227 KJ / 776 kCal
Fett 46 g
Salt 2.9 g
Kolhydrater 47 g
Protein 42 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept