Krämig kalkongryta med pasta

1
0
Krämig kalkongryta med pasta

Rätter som har ordet krämig i sig brukar sällan göra en besviken. Här har du en krämig kalkongryta, smaksatt med paprika och en färdig pastasås. Perfekt när det ska gå lite smidigare i köket. Till kalkongrytan äter du med fördel pasta och toppar med ruccola.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2020

Krämig kalkongryta med pasta

Ingredienser

2 portioner
2
port pasta (gärna fusilli bucati)
ca 300 g
kalkonfilé
1
röd paprika
1/2 msk
olja
-
salt
-
peppar
1
förp kyld pastasås tomat & crème fraiche (à 400 ml)
65 g
rucola

För alla

Kontrollera noga innehållet i pastasåsen.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Under 30 minuter

Gör så här

Tips

Strimla i lite salladslök i pastasåsen.

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2574 KJ / 622 kCal
Fett 14 g
Salt 2.4 g
Kolhydrater 68 g
Protein 51 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept