Timjan- och citronkyckling i ruccolacrème
En himmelsk timjan- och citronkyckling som är täckt av len crème av mixad ruccola och crème fraiche. Denna rätt passar utmärkt till buffén då den serveras sval på fat dekorerad med ruccola.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008
Ingredienser
10 portioner
Timjan- och citronkyckling
10 kycklingfiléer
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
3 vitlöksklyftor
2 citroner
1 kruka timjan
1/2 dl olivolja
Rucolacremé
100 g rucola
3 dl lätt crème fraiche
1 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1015 KJ / 243 kCal
Kommentar
Perfekt kyckling och marinad, men ruccolasåsen, drog ner hela receptet. Det blev beskt och pepprigt.
Elin
2022-04-09