Pasta med rosmarindoftande kycklingragu
Rosmarin är en perfekt krydda till kycklingen i den här mustiga ragun som serveras med spaghetti.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2012
Ingredienser
4 portioner
2 kycklingfiléer
120 g bacon
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
1 1/2 msk finhackad färsk rosmarin
400 g körsbärstomater på burk
1 dl vatten
salt
peppar
4 portioner spaghetti
65 g rucola
1 msk balsamvinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2091 KJ / 501 kCal
Fett18.5 g
Kolhydrater53.4 g
Protein27.2 g
Kommentar
Jättegott tyckte hela familjen. Hade i ca 1 msk röd balsamvinäger som fick koka med, lyft smaken lite extra.
Anja
2012-09-19