Tagliolini med plommontomat och mozzarella

Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
0
Tagliolini med plommontomat och mozzarella

Tagliolini med plommontomat och mozzarella är en snabblagad och läcker pastarätt med rötter i det italienska köket. Toppa med ruccola precis innan servering.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2011

Tagliolini med plommontomat och mozzarella

Ingredienser

4 portioner
2   vitlöksklyftor
500 g  plommontomater
250 g  mozzarella
500 g  färsk pasta gärna tagliolini
1 1/2 tsk  torkad timjan
3 msk  olivolja
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar
1   påse rucola (à 65 g)

För alla

Rätten innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri specialpasta.
Gör laktosfri: byt mozzarella mot ost lagrad mer än 3 månader, t ex parmesan.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2058 KJ / 492 kCal

Testa liknande recept

Pasta med mozzarella och ruccola
Betyg 4 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Mozzarella- och salamipizza
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salamipasta med sockerärter och mozzarella
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Knäckebrödspizza med tomatpesto
Betyg 3.5 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Olivpasta med salami
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga