Tikkamasalagryta med färs

6
1
Tikkamasalagryta med färs

Ikväll är det dags att laga indiskt! Den här tikka masalagrytan gjord på färs är både smakrik och krämig. Börja med att koka riset och steka färsen. Därefter är det dags att röra ner grytbasen. Medan grytan kokar upp kan salladen förberedas. Låt sedan maten smaka!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2019

Tikkamasalagryta med färs

Ingredienser

4 portioner
4
port ris
500 g
blandfärs
1/2 msk
olja
-
salt
-
peppar
400 ml
tikka masala (grytbas)
1/2
isbergssallad

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på tikka masalan.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentar

Sanna

2021-02-19

Tikka masala grytbas innehåller ju grädde? Alltså inte laktosfri?

Näringsvärde per portion

Energi 2372 KJ / 572 kCal
Fett 27 g
Salt 3.4 g
Kolhydrater 51 g
Protein 30 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept